Acrylgel Nagels

VOOR EEN ZACHT EN WENDBAAR GEVOEL

ACRYLGEL 2021-02-25T15:25:20+00:00

De natuurlijkste kunstnagel met de mooiste glans

hr

Acrylgel is een van de nieuwste evoluties in de nagelwereld. Acrylgel, het beste van Acryl en Gel samengebracht in 1 product. Het is een combinatie van deze twee producten in een alles in één systeem dat revolutionair beter is. Het is extreem bestendig tegen uitwendige schade en heeft een uitstekende hechting op de nagelplaat. Het product is bovendien geurloos, wat de kans op allergische reacties sterk verlaagd. AcrylGel loopt niet uit en geeft geen warmte in de lamp.

Gel met persoonlijke nail art uit onze nagelsalon

Wij werken bij Wicked Nails met “Next Gel”. Deze gel werkt als acryl, maar heeft alle eigenschappen van een gel. De applicatie is snel, hij loopt niet uit, is sterker dan reguliere gel, maar is flexibeler dan acryl en er komt geen hitte vrij in de lamp. De vloeistof die hiervoor wordt gebruikt is op alcoholbasis en heeft geen sterke chemische stoffen, waardoor de kans op allergische reacties sterk wordt verminderd.

hr

Twijfel je over de keuze om kunstnagels te nemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren graag in wat het beste bij jou past!

Daisy Gijsbers

HEESWIJK, NOORD-BRABANT

“Bij Wicked Nails krijg ik de beste prijs-/kwaliteitverhouding die ik kan vinden. Mijn nagels zijn na iedere afspraak pico bello in orde en blijven super sterk zitten. Ik heb nog nooit klachten gehad! En altijd een leuk nieuw kleurtje met een bijzonder patroon!”