Acryl Nagels

ACRYL NAGELS VOOR OPTIMALE KRACHT EN DUURZAAMHEID

ARCYLNAGELS 2019-03-15T20:05:48+00:00

Een duurzame, sterke en persoonlijke kunstnagel

hr

Bij Acryl Nagels kan de nagel verlengd worden door gebruik te maken van een kunststof tip, maar het is ook mogelijk om de nagel zelf vorm te geven door middel van een sjabloon. Acrylnagels worden opgebouwd door een poeder met een vloeistof te combineren vrijwel direct uithardt. De acrylnagel is van nature een stuk harder en duurzamer en daarom ideaal voor handen die tegen een stootje moeten kunnen. Dit is ook ideaal voor iemand met een kort nagelbed of een nagelbijter.

De beste acryl uit onze nagelsalon

Wicked Nails werkt met topkwaliteit merk Urban Nails voor acryl nagels. Urban Nails garandeert extra duurzaamheid om scheuren en breken te voorkomen. Daarnaast heeft het een hogere kleurstabiliteit door de gebruikte UV blokkers.

hr

Ben je op zoek naar harde, duurzame nagels die de mogelijkheid hebben om extra lang gezet te worden? Bijvoorbeeld in styletto vorm? Of ben je gewoon benieuwd of acryl het beste bij jou past vanwege je baan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Daisy Gijsbers

HEESWIJK, NOORD-BRABANT

“Bij Wicked Nails krijg ik de beste prijs-/kwaliteitverhouding die ik kan vinden. Mijn nagels zijn na iedere afspraak pico bello in orde en blijven super sterk zitten. Ik heb nog nooit klachten gehad! En altijd een leuk nieuw kleurtje met een bijzonder patroon!”