Gel Nagels

VOOR EEN ZACHT EN WENDBAAR GEVOEL

GELNAGELS 2019-03-15T19:56:08+00:00

De natuurlijkste kunstnagel met de mooiste glans

hr

Een gelnagel is gemaakt van een zachte substantie wat uithardt onder een UV lamp. We plaatsen een tip van zacht kunststof op de nagel, maar het is ook mogelijk om de nagel zelf vorm te geven door middel van een sjabloon. Daarna wordt de nagel tot het gewenste model gevijld. Vervolgens worden er meerdere lagen gel aangebracht tot de juiste stevigheid bereikt is.

Gel met persoonlijke nail art uit onze nagelsalon

Wij werken bij Wicked Nails met “Next Gel”. Deze gel werkt als acryl, maar heeft alle eigenschappen van een gel. De applicatie is snel, hij loopt niet uit, is sterker dan reguliere gel, maar is flexibeler dan acryl en er komt geen hitte vrij in de UV lamp. De vloeistof die hiervoor wordt gebruikt heeft geen sterke chemische stoffen, waardoor de kans op allergische reacties sterk wordt verminderd.

hr

Twijfel je over de keuze tussen een gel- of acrylnagel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren graag in wat het beste bij jou past!

Chantal van Nuland Lovink

UDEN, NOORD-BRABANT

“Elke vier weken kom ik bij Wicked Nails voor een gezellig momentje met Dyan. Telkens heeft ze nieuwe ideeën en word ik weer verrast met een creatieve behandeling en een unieke set nagels.”